با سلام
شرايط بسيار سختی رو تجربه كرديد و قطعا حق داريد كه اين سالها با وجود همچين مشكلی به اين ناامیدی برسيد. البته ورود فرد مصرف كننده به شيشه كمی سخت هست اما شدنيه مهم اينه كه شما به عنوان همسر فرد بيمار خسته نشيد و به خاطر پسرتون كه ميتونه يه انگيزه خوب برای شما و همسرتون باشه در جهت بهبودی اين راه رو ادامه بديد.
قطعا رفتارهايى كه قبلا انجام داديد شايد موثر بوده اما كافی نبوده
اصل درمان مصرف شيشه رواندرمانی و البته در صورت نياز دارو درمانی است برای قطع و جلوگیری از لغزش يا عود در مصرف.
با علايمی كه شما ميفرماييد احتمالا همسرتون گاها مصرف دارن كه ميشه گفت لغزش دارن.
حتما بايد ايشون رو ترغيب كنيد كه نزد درمانگر اعتياد (روانشناس) مراجعه كنن و وارد رواندرمانی بشن به مدت ٦ ماه تا از لغزش و عود جلوگیری كنن و البته شما به عنوان همسر ايشون و كسی كه بيشترين فشارها روی شما بوده هم بايد در درمان همسرتون همراه او باشيد و خودتون هم آموزش های لازم رو بگيريد تا به آرامش روحی خوبی برسيد تا همسرتون رو كمک كنيد.
از همسرتون بخواهيد برای بهبود روابطتون و بهتر شدن شرايط زندگيتون و ايجاد اعتماد بين شما و جلوگیری از عود و لغزش حتما به درمان مراجعه كنن
او را متوجه كنيد كه متوجه مصرف گهگاهی او ميشويد. و نگران سلامتی او هستيد همينطور نگران وضعيت پسرتون كه از پدرش الگو برداری ميكنه.
زمان هايی كه ميدانيد مصرف كرده به هيچ عنوان بهش سرويس نديد و ناراحتی خودتون رو نشون بديد البته نه آنقدر كه تنش ايجاد شه. بيشتر بهش بازخورد بديد كه متوجه شديد و نگرانيد.
و تنها راه چاره برای بهتر شدن اوضاع زندگيتون وارد شدن به درمان هست.
دقت كنيد مسئله اعتياد و درمان جزئی از زندگی شما محسوب ميشه نه همه زندگيتون پس بهتره برای ايجاد آرامش روحی خود و اينكه بهتر به پسرتون برسيد يا به همس تون كمک كنيد برای خودتون برنامه بريزيد و اوقاتی رو به خودتون اختصاص بديد به علايقتون برسيد برای پسرتون وقت بزاريد و به آموزش ها و تفريحاتش برسيد اما از همسرتون هم غافل نشيد. فراموش نكنيد كه شما بجز همسرتون افراد ديگه ای رو هم داريد كه بايد از وجود هم لذت ببريد مثل پسرتون يا خانواده و حتی دوستانتون. اينجوی با آرامش روح و روان خودتون حتی بهتر هم ميتوانيد در مورد شوهرتون تصميم بگيريد و بهش كمک كنيد.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید