2794

ivf با pgs

301 بازدید

سلام خسته نباشید. سه تا سقط کردم به علت متوقف شدن رشد جنین در ۷ هفته در بارداری سومم انوکسپارین  شیاف پروژسترون و آسپرین استفاده میکردم چون مشکل انعقادی دارم ولی بازم سقط شد دکتر رفتم و آزمایش ژنتیک برام نوشت و در آزمایشم جهش هتروزیگوت شناسایی شد هورمون مردانه یکم بالایه ولی عکس رنگیم سالمه دکتر پیشنهاد  ivf با pgs داد حالا سوالم اینه اگه خونم مشکل داره چه جوری با ivf میتونم بارداری سالم داشته باشم مگه نمیگن مشکل انعقادی لخته خون باعث قطع خون رسانی بین جفت و جنین است که باعث سقط میشه .

سوال بعدیم اینه آیا انعقاد با جهش یکیه یا اون باز یک مشکل دیگه است توروخدا راهنماییم کنید یعنی واقعا من به طور طبیعی باردار نمیشم آیا با ivf این بارداری حتمی است ممنونم اگه پاسخ بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز
PGS یک آزمایش ژنتیکی بر روی جنین ها در طول درمان IVF است که برای بررسی اختلالات عددی کروموزوم ها انجام می شود و تجزیه و تحلیل جامعی از تمامی 24 کروموزوم ارائه می دهد. این آزمایش بر روی یک سلول بیوپسی شده از جنین، قبل از انتقال به رحم انجام می شود و مشخص می کند که کدام جنین دارای توالی کروموزومی طبیعی است. جنین های سالم از نظر کروموزومی به احتمال زیاد تا پایان دوران بارداری رشد می کنند و به عنوان یک کودک سالم متولد می شوند.مراحل روش PGS معمولا عبارتند از: مرحله اول: درمان طبیعی IVF / ICSI برای جمع آوری و بارور کردن تخمک انجام می شود . مرحله دوم: جنین در آزمایشگاه به مدت دو تا سه روز رشد می یابد تا سلول ها تقسیم شده و جنین به مرحله هشت سلول برسد. مرحله سوم: متخصص جنین شناسی جهت انجام آزمایش بررسی سلامت جنین، یک یا دو سلول (بلاستومر) را از جنین برداشت می کند.مرحله چهارم: کروموزوم ها مورد بررسی قرار می گیرند تا ببینید که چه تعداد کروموزوم وجود دارد و آیا آنها طبیعی هستند یا خیر. مرحله پنجم: یک / دوی یا سه جنین با تعداد کروموزوم نرمال به رحم انتقال داده می شود. جنین های سالم باقی مانده می تواند برای استفاده بعدی فریزشوند. مرحله ششم: جنین هایی با کروموزوم های غیر نرمال با رضایت زوجین از بین می روند .  این روش درمانی برای زوج های با سابقه وجود اختلالات کروموزومی جنینی در بارداری های قبلی ، زوج هایی که چندین بار سقط جنین خود به خودی با علت ناشناخته داشته اند، زوج هایی که چندین دوره IVF ناموفق داشته اند ، مردان با غلظت کم اسپرم و برای زنانی با سن بالای 35 سال توصیه می شود و به منظور جلوگیری از انتقال اختلالات ژنتیکی وابسته به جنس روش PGS پیشنهاد می گردد. PGS به طور کلی موجب افزایش میزان لانه گزینی، کاهش میزان سقط خود به خودی ،کاهش میزان آنیوپلوییدی برای زنان با سن بالا و بهبود میزان تولد در روش های کمک باروری می شود موفق باشید. 

 

تجربه شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha