مطالعات نشان داده اند که به خصوص در کوتاهمدت این کار خطری ندارد. با این حال توجه داشته باشید که استفاده از تلفن همراهمدت زمان کوتاهی است که رایج شده و فعلا نمی توان در مورد اثرات دراز مدت آن نظرداد.
موبایل هم تقریبا به اندازه تلویزیون، مایکروویو و کامپیوتر، امواج الکترومغناطیسی از خود ساطع می کند و این امواج از نوع غیریونیزه هستند نه یونیزان. (امواج غیر یونیزه تشعشعات کمتری ایجاد می کنند.)متخصصانمعتقدند با توجه به اینکه امواج غیر یونیزان در انتهای طیف امواج قرار می گیرندبرای سلامت جنین خطرناک نیستند. با این حال بهتر است این توصیه ها را به کارببندید:
- تا حد امکان دفعات کمتری از گوشی استفادهکنید.
- سعی کنید به جای مکالمه، پیام خود را با sms بفرستید
- تا جائیکه ممکن است زمان مکالماتتان راکوتاه کنید.
- اگر در منطقه ای که هستید انتن دهی خوب نیستمکان خود را تغییر دهید تا امواج به خوبی منتقل شوند.
- سعی کنید از handsfree بیشتر استفاده کنید چون در این صورت می توانید بیشتر از گوشی فاصلهبگیرید .
- هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنیدچون با این کار احتمال تصادف را بیشتر می کنید.
پاسخ درود بر شما با توجه به اینکه نوع و درجه مجازات مزاحمت تلفنی تا 6 ماه حبس و مشمول درجه 7 مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی می باشد لذا مراتب محکومیت در پیشینه کیفری محکوم درج میشود لکن در گواهیهای ص...
پاسخ با سلام سوال را خيلی كلی پرسيديد ولی اگر جرم كلاهبرداری با تمام عناصر صورت گرفته باشد محلی كه پول پرداخت شده محل جرم ميباشد و در همان مكان بايد طرح شكايت نماييد.
پاسخ سلامبه هر حال مالک خط مسئول مشكلات پيش آمده از خط موبايل هستش شما طرح دعوی تون رو انجام بديد معمولا پليس آگاهی در صورت دستور قضایی امكان ردیابی متهم از طرق مختلف مثل نقطه زنی موردی رو دارهموفق باشيد
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید