بارداری و صرع، همه نکاتی که باید بدانید
نی نی سایت:« بیماران مبتلا به صرع میتوانند ازدواج کنند ولی باید نکاتی را در این زمینه به ویژه قبل از بارداری رعایت کنند.»
فاطمه صدیق مروستی دبیر علمی همایش عمومی انجمن صرع ایران، با بیان این مطلب گفت:« زنانی که مبتلا به صرع نیستند، احتمال اینکه نوزاد آنها دچار عارضه شود یک تا سه درصد است و این آمار در زنان مصروع به ۵ تا ۶ درصد می رسد. افراد مبتلا باید برای بارداری درمان دارویی مناسب دریافت کرده و همسر فرد بیمار نیز حتماً در مورد بیماری و داروی آن اطلاع کافی داشته باشد.»
مروستی با اشاره به اینکه تشنج در هر زمانی ممکن است اتفاق بیافتد به مهر گفت:« افراد شاغل در محل کار و دانشآموزان در مدرسه هم باید اطلاعات لازم در مورد بیماری و داروهایشان را اعلام کنند. زنان نیز قبل از ازدواج و بارداری باید این نکته را مدنظر قرار دهند.
دبیر علمی همایش عمومی انجمن صرع ایران در ادامه درباره بارداری زنان مبتلا به صرع گفت:« کودکانی که مادران آنها مبتلا به صرع بوده نسبت به وقتی که پدرشان صرع داشته باشد احتمال دو برابری برای ابتلا به این بیماری دارند. یعنی ژنتیک مادر در این زمینه قویتر از پدر عمل میکند. زنانی که مصروع هستند و قصد بارداری دارند حداقل باید یک سال قبل به پزشک مراجعه کرده تا موثرترین و کم عارضهترین دارو را در بارداری مصرف کنند و این مسئله بسیار قابل اهمیت است.»
سی و چهارمین همایش عمومی انجمن صرع ایران سوم آبان ۹۷ در سالن سینما ایران برگزار می شود.