اسفناج سرشار از اسید فولیک است که یکی از ویتامینهای گروه B است. از نقایص عصبی جنین پیشگیری میکند و در سلامت جنین نقش دارد.
اسفناج دارای ترکیباتی است که از آسیب رساندن به عروق خونی بدن جلوگیری میکند و موجب پایین آوردن هموسیستئین خون میشود.
هموسیستئین ماده آزار دهنده جدار عروق خونی است که موجب بیماری قلبی و عروقی میشود و اسیدفولیک از این مشکل پیشگیری میکند.
اسفناج دارای آهن قابل ملاحظهای است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبی آهنهای حیوانی نیست.
اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است که از تخریب شبکیه چشم جلوگیری میکند، مانع کوری میشود و موجب سالم ماندن ماکولای چشم میشود. این سبزی بر اعصاب پاراسمپاتیک نیز تاثیر مثبت میگذارد.
اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از کلسیم ماست میشود.