2783
تغذیه پیش از بارداری تأثیری بر جنسیت جنین دارد؟

تغذیه پیش از بارداری تأثیری بر جنسیت جنین دارد؟

1394/08/16 بازدید23237

نی‌نی سایت: شیما رزاقی - آیا تغذیه پیش از دوران بارداری تأثیری بر جنسیت جنین خواهد داشت؟ خیلی اوقات از افراد مختلف می‌شنویم که برای دختردار یا پسردار شدن باید رژیم غذایی خاصی داشته باشیم. به ما می‌گویند کدام مواد غذایی را بیشتر مصرف کنیم یا مصرف آن را از چه زمانی آغاز کنیم؟ اما همیشه در انتها این سوال برای خانم‌ها پیش می‌آید که به امتحان کردنش می‌ارزد یا نه؟

یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی تأثیر 60 درصدی تغذیه بر تعیین جنسیت جنین را تایید کرده و گفت: رژیم‌های غذایی خاصی برای جنسیت جنین وجود دارد.

نرگس جوزدانی ضمن تأکید بر این که ذخایر بدنی خانم‌ها پیش از بارداری باید مورد آزمایش قرار بگیرد، گفت: خانم‌هایی که قصد باردار شدن دارند بسته به شرایط بدنشان، باید 3 تا 6 ماه زیر نظر پزشک رژیم‌های غذایی خاصی داشته باشند.

وی با بیان این که پیش از تجویز هر نوع رژیم غذایی باید به سابقه فشار خون و بیماری‌های کلیوی در خانم باردار توجه کرد، افزود: برای این افراد معمولا رژیم‌های تعیین جنسیت انجام نمی‌شود.

 

جوزدانی داد: ممکن است مصرف برخی از مواد غذایی توسط خانم‌هایی که بدون آگاهی قبلی باردار شده‌اند، برای نوزاد مشکلات خاص یا حساسیت ایجاد کند. به همین علت خانم‌هایی که قصد باردار شدن دارند باید سطح ویتامین D بدنشان را چک کنند و از 3 ماه پیش از بارداری مصرف مکمل اسید فولیک را آغاز کنند.

وی اظهار کرد: اغلب مادران باردار، در طول دوران بارداری به خصوص در 3 ماهه اول به دلیل حالت تهوعی که دارند، نمی‌توانند تغذیه خوبی داشته باشند. باید دانست که نیازی به اضافه وزن در 3 ماهه اول بارداری نیست و اگر شرایط بدنی مادر در ماه‌های اول خوب باشد، جنین می‌تواند نیاز روزانه خودش را به خوبی دریافت کند.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی به رژیم‌های غذایی خاصی برای خانم‌هایی که دوست دارند صاحب فرزند دختر شوند اشاره کرد و گفت: این رژیم‌ها شامل مصرف بیشتر لبنیات است، که شیر و ماست در لبنیات اولویت بیشتری دارند. مواد غذایی با ویتامین ث بالا، انواع آلو و ماهی، نخود سبز، ذرت و ماست برای دختردار شدن باید بیشتر مصرف شوند در حالی که میوه‌هایی مانند موز، پرتقال و هندوانه باید کمتر مورد استفاده قرار بگیرند.

جوزدانی گفت: رژیم‌های غذایی برای پسردار شدن شامل مصرف گوشت و نمک بیشتر، نان‌های سبوس دار، حبوبات، چغندر، هویج، تربچه و انواع جوانه‌هاست که بهتر است زوجین این مواد غذایی را به همراه هم مصرف کنند.

جوزدانی افزود: آب لیموترش برای کاهش میزان تهوع دوران بارداری بسیار تأثیرگذار است. همچنین استفاده از پودر زنجبیل در غذا و یا خوردن یک تکه نان یا بیسکویت خشک در ابتدای صبح، می‌تواند به کاهش تهوع صبح‌گاهی کمک کند. همچنین مصرف مایعات در حین غذا را محدود کرده و در میان وعده‌های غذایی مایعات بنوشید.

وی در ادامه به غذاهایی که در طول بارداری منع مصرف دارند اشاره کرد و گفت: جگر، غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، غذاهای نمک سود شده، انواع غذاهای دودی، غذاهای سرخ شده و غذاهای  پرچرب در طول بارداری نباید مصرف شوند. ذخایر بدنی مانند آهن و ویتامین دی در خانم‌هایی که به میزان زیادی از مواد غذایی آماده استفاده می‌کنند، رفته رفته کم می‌شود.

جوزدانی گفت: نوشیدنی‌های انرژی‌زا در طول دوران بارداری نباید مورد استفاده قرار بگیرند. همچنین مصرف کافئین در دوران بارداری را باید به یک فنجان در طول روز محدود کرد.

وی به افزایش سطح آهن و ویتامین D در خانم‌ها تأکید کرد و گفت: خانم‌ها برای افزایش سطح ویتامین  D باید روزانه بین 30 تا 40 دقیقه با پوشش نسبتا کم زیر نور آفتاب قرار بگیرند. همچنین مصرف ماهی‌های چرب و زرده تخم مرغ نیز می‌تواند کمک کننده باشد. غذاهای غنی از آهن شامل انواع گوشت‌هاو حبوبات هستند. همچنین انواع مغزها که باید باه همراه ویتامین ث مصرف شوند

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی عنوان کرد: میوه‌هایی مانند سیب، گلابی، پرتقال و نارنگی برای افرادی که به دیابت بارداری مبتلا هستند، بسیار کمک کننده است. همچنین خانم‌هایی که به دیابت بارداری مبتلا هستند باید میوه‌هایی مانند موز، خربزه، طالبی، هندوانه و انگور را کمتر مصرف کنند.

وی استفاده از سبزیجات پخته و خوردن سوپ پیش از غذا را در کاهش یبوست بارداری موثر دانست و گفت: غلات کامل، نان سبوس دار، حبوبات، انواع سبزی‌ها، آلو، انجیر، توت و نوشیدن آب فراوان و مصرف خود میوه به جای آبمیوه به تقلیل یبوست دوران بارداری بسیار کمک می‌کند.

جوزدانی در پایان به باورهای غلط درباره سقط جنین اشاره کرد و گفت: کرفس، زعفران و انواع ادویه‌ها اگر به حد تعادل مورد استفاده قرار بگیرند، موجب سقط جنین نمی‌شوند.

ارسال نظر شما

login captcha
المیراجان خوردن گوشت تو رژیم دختردارشدنه
سلام دکتر تغذیه خوب برا تعیین جنسیت تو اصفهان کسی سراغ داره به من معرفی کنه؟
تو منابع دیگه گفته شده که برای پسر دار شدن مصرف گوشت باید به حداقل برسه ولی اینجا گفته باید مصرف شود. کسی میدونه کدوم درسته؟
ممنون از پاسخگوییتون آخه میزان اسپرمهای معیوب شوهرم خیلی بالا بود برای همین دکترم بهش ویتامین داد.حرکت اسپرماشم یکم کم بود
اتنا خانم معمولا ویتامین ای و سی برای پسر دار شدن میدن فولیک اسید هم هیچ نقشی نداره منو دید قرص جوشان که حاوی کلسیوم هست مصرف کنید لبنیات هم زیاد بخورید
جالب بود ممنون
سلام خسته نباشید.من خیلی دوست دارم بچم دختر بشه دکترم گفته اگه (اسید فولیک 1) رو روزی 2 تا(یکی صبح یکی شب) بخوری موثره ولی تو اینترنت که خوندم خیلی جاها زده بود برای پسر شدن مفیده.میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟خیلی برام مهمه در ضمن برای شوهرمم قرص ویتامین E و C داده که بک روز ویتامین E میخوره و یک روز ویتامین C
من برای دختر دار شدن رژیم گرفتم.ولی عملا هیچی نمیتونم بخورم.چندروزه چیزی نخوردم چه کار کنم؟؟؟
2788

پربازدیدترین ها